Poliesportiu Municipal. 17600 FIGUERES
INFORMACIÓ -
clubtennisaltemporda@yahoo.es


dilluns, 4 de gener del 2010

Els Reis passen pel Club!!

Les obres de la remodelació de les pistes de tennis situades a la zona poliesportiva de Figueres ja han finalitzat. Les obres, que han durat aproximadament un any, permeten disposar de 3 pistes d'una qualitat excepcional i amb una superfície que les fa les millors de la comarca.

El Club Tennis Alt Empordà-Figueres des de la seva fundació l'any 2005 ha estat lluitant per la conservació de les pistes de tennis a la zona de la pujada del castell i la seva perserverància ha permès que finalment no només s'hagin conservat 3 de les 4 pistes existents sinó que aquestes 3 s'hagin modernizat. Fins i tot, en una següent fase es preveu sobre l'espai d'aparcament annex a l'Hospital de Figueres, construir també tres pistes de pàdel i quatre de tennis a la superfície de la coberta.

Així el present i futur del tennis està prou viu i assegurat a Figueres i a tota la comarca i el Club treballarà per impulsar, tal i com porta fent, activitats, serveis i competicions obertes a tothom.

Donem les gràcies als socis, alumnes del tennis, membres de la Junta, tant els actuals com els que ens han deixat ja que gràcies a tothom la conservació de les pistes ha estat una realitat.